Otvoritev nove optike Ghetaldus v Supernovi Šiška Ljubljana

Deli

   

Ghetaldus optika je odprla svojo že 3. poslovalnico v Sloveniji. Od sedaj naprej lahko novo poslovalnico obiščete tudi v Supernovi Šiška v Ljubljani. Praznujte z nami in vse do 04. decembra 2021 izkoristite 30 % OTVORITVENI POPUST na  vsa sončna očala in korekcijske okvirje.

Strokovnjaki v naši optiki pa bodo poskrbeli tudi za Vaše oči. Med brezplačnim pregledom vida Vam bomo svetovali katera očala izbrati glede na postavljeno diagnostiko in Vaš življenjski slog.

Vabljeni v Optiko Ghetaldus v Supernovi Šiška v Ljubljani!

Otvoritev nove optike Ghetaldus v Supernovi Šiška Ljubljana Otvoritev nove optike Ghetaldus v Supernovi Šiška Ljubljana Otvoritev nove optike Ghetaldus v Supernovi Šiška Ljubljana

Prijava uporabnika

Naročilo na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Naročite se na brezplačno kontrolo vida v Ghetaldus Optiki

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.

Naročite se na naše e-novice

Bodite prvi, ki boste izvedeli o najnovejših akcijah, razburljivih novicah in trendovskih izdelkih.

Vnesite veljaven e-mail naslov.
Strinjam se, da želim sprejemati e-novice GHETALDUS, obenem pa vem, da lahko naročništvo kadar koli prekličem, ter sprejemam pravilnik o zasebnosti.