Nagradna igra SKRITI MURAŠ

Deli

   

V sodelovanju z NŠ Mura smo pripravili prav posebno nagradno igro Skriti Muraš, v kateri lahko ugibate njihove skrite igralce in ste v igri za super nagrade.

Igra poteka vse do meseca maja 2022, ko bomo med tistimi, ki so pravilno uganili največ skritih Murašev izžrebali 4 navijače, ki bodo dobili 4 super nagrade. Vse o nagradni igri in navodilih, kako sodelovati, najdete tukaj: https://bit.ly/3LlGH00.

Prijava uporabnika

Naročilo na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Naročite se na brezplačno kontrolo vida v Ghetaldus Optiki

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.

Naročite se na naše e-novice

Bodite prvi, ki boste izvedeli o najnovejših akcijah, razburljivih novicah in trendovskih izdelkih.

Vnesite veljaven e-mail naslov.
Strinjam se, da želim sprejemati e-novice GHETALDUS, obenem pa vem, da lahko naročništvo kadar koli prekličem, ter sprejemam pravilnik o zasebnosti.