Ghetaldus optika – ponovno v akciji 1+1!

Deli

   

Z akcijo 1+1 pridobite posebno ugodnost ob nakupu novih korekcijskih očal - ob nakupu enega para korekcijskih očal v vrednosti nad 100€ prejmete še en par korekcijskih očal iz izbrane kolekcije gratis.

Novost v ponudbi je, da lahko za brezplačna očala izberete tudi sončna očala z dioptrijo in ste tako pripravljeni na prihajajočo poletno sezono.

Če ste eden tistih, ki očala redno pozabljate v službi, doma, v avtu ali pri prijateljih, je morda čas, da kupite še en par. Za vsak slučaj. In za vsak stil, počutje ali priložnost. V Ghetaldusu smo pripravili super ponudbo 1 + 1.

Kaj morate storiti, da se izkoristite akcijo 1+1?

  1. korak: naročite se na brezplačno kontrolo vida preko telefona, spleta ali v poslovalnici
  2. korak: opravite brezplačno kontrolo vida
  3. korak: Ghetaldus zapustite celo z dvema paroma očal!

Ena korekcijska očala plačate, druge dobite brezplačno! Iz izbranih kolekcij pa lahko izberete tudi sončna očala z dioptrijo.

Očala, ki so vedno pri roki – akcija 1+1.

Prijava uporabnika

Naročilo na brezplačni pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Naročite se na brezplačno kontrolo vida v Ghetaldus Optiki

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.

Naročite se na naše e-novice

Bodite prvi, ki boste izvedeli o najnovejših akcijah, razburljivih novicah in trendovskih izdelkih.

Vnesite veljaven e-mail naslov.
Strinjam se, da želim sprejemati e-novice GHETALDUS, obenem pa vem, da lahko naročništvo kadar koli prekličem, ter sprejemam pravilnik o zasebnosti.