BREZPLAČNA KONTROLA VIDA - VSE, KAR MORATE VEDETI

Deli

   

Brezplačna kontrola vida vključuje pregled vida, torej ostrine vida, izvajajo pa ga optometristi.

Optometrist je strokovnjak, ki po končanem dodiplomskem strokovnem študiju pridobi naziv »diplomirani inžinir optometrije«.

Po opravljenem študiju optometrist pridobi kompetence določanja refrakcijskih napak očesa, ergonomije vida in predpisovanja potrebnih pripomočkov za njihovo odpravo. To se nanaša predvsem na merjenje ostrine vida za odpravo kratkovidnosti, daljnovidnosti in astigmatizma. Usposobljen je tudi za prepoznavanje anomalij vidnega sistema in svetovanje pri uporabi vseh pripomočkov za korekcijo ostrine vida. Uporabljajo se objektivni in subjektivni refrakcijski postopki, binokularna analiza vida in meritev vida na bližino.

Optometristi so specializirani za določanje stopnje ostrine vida in imajo vrhunsko znanje o vrstah korekcijskih očal in kontaktnih leč. Zaradi tega je optometrist usposobljen za izvedbo celotnega postopka od ugotavljanja stopnje ostrine vida, svetovanja za optične pripomočke in na koncu prodaje izbranih pripomočkov.

Optometristi so usposobljeni tudi za prepoznavanje določenih očesnih bolezni, ki takšne stranke napotijo k oftalmologu. Optometristi nikakor ne smejo izvajati nobenih očesnih posegov ali zdravljenja oči.

Dandanes so vsakodnevne obveznosti, ki smo jih opravljali brez vsakršnega razmišljanja, postale svojevrsten izziv. Prav iz tega razloga je Ghetaldus Optika svojim zvestim strankam omogočila spletno naročanje na brezplačno kontrolo vida.

Varno in enostavno poiščite najbližjo poslovalnico v samo nekaj klikih in izberite idealen termin za Vas.

Ghetaldus optika je v svojem poslovanju uvedla ustrezne epidemiološke ukrepe, ki jih vodijo stroge epidemiološke smernice, z omejevanjem največjega števila kupcev hkrati v trgovini, pa tudi časa interakcije med uporabniki brezplačne kontole vida in zaposlenimi. Pred kontrolo vida, za stranko in optometrista je obvezno tudi razkuževanje rok in uporaba zaščitne maske za nos in usta.

Izberite Ghetaldus optiko. Simbioza stroke, znanja in raznolike ponudbe, ki zagotavlja popolno izbiro korekcijskih očal tudi za najbolj izbirčne.

Ghetaldus optika, vaš Svež Pogled!

Prijava uporabnika

Naročilo na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Naročite se na brezplačno kontrolo vida v Ghetaldus Optiki

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.

Naročite se na naše e-novice

Bodite prvi, ki boste izvedeli o najnovejših akcijah, razburljivih novicah in trendovskih izdelkih.

Vnesite veljaven e-mail naslov.
Strinjam se, da želim sprejemati e-novice GHETALDUS, obenem pa vem, da lahko naročništvo kadar koli prekličem, ter sprejemam pravilnik o zasebnosti.