SVEŽ POGLED, KJERKOLI ŽE STE

Deli

   

Če ste eden tistih, ki očala redno pozabljate v službi, doma, v avtu ali pri prijateljih, je morda čas, da kupite še en par. Za vsak slučaj. In za vsak stil, počutje ali priložnost. V Ghetaldusu smo pripravili super ponudbo 1 + 1.

Z akcijo 1 + 1 pri nakupu novih korekcijskih očal v vrednosti nad 100€ prejmete druga očala izbrane modne znamke BREZPLAČNO.

Pri izbiri očal vam bo z veseljem svetovala naša strokovna ekipa. Pomagala vam bo izbrati očala, ki dobro pristajajo vašemu obrazu ter se skladajo z vašim osebnim stilom. Da bo z novimi očali vaš pogled res svež, pa bomo pred nakupom očal poskrbeli tudi z BREZPLAČNO KONTROLO VIDA.

Obiščite najbližjo poslovalnico Ghetaldus in izberite svoja nova najljubša para očal za ceno enega.

Prijava uporabnika

Naročilo na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Naročite se na brezplačno kontrolo vida v Ghetaldus Optiki

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.

Naročite se na naše e-novice

Bodite prvi, ki boste izvedeli o najnovejših akcijah, razburljivih novicah in trendovskih izdelkih.

Vnesite veljaven e-mail naslov.
Strinjam se, da želim sprejemati e-novice GHETALDUS, obenem pa vem, da lahko naročništvo kadar koli prekličem, ter sprejemam pravilnik o zasebnosti.