Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru

Deli

   

Nova poslovalnica v okviru Planeta Koper, ki je že četrta po vrsti v Sloveniji, je v soboto, 2. julija, tako pred kot v notranjosti poskrbela za živahno dogajanje. Nadvse prostorna prodajalna navdušuje s svetlostjo in bogato izbiro dioptrijskih in sončnih očal ter kontaktnih leč svetovnih proizvajalcev. Privabila je številne mimoidoče in poskrbela, da je uradno odprtje minilo v znamenju udarnih ritmov, osvežilnih okusov in za vedno ujetih trenutkov ob poziranju z inovativno video napravo.

Med obiskovalci, ki so z zanimanjem preizkušali najnovejše modele očal, predvsem sončnih, so se pomešali tudi medijski ambasadorji optike Ghetaldus. Vplivnici Katja Jugovic in Alja Glavina sta izbrali modne okvirje znamke Fendi. Alja je ob tem dejala: »Sončna očala so moja strast, sama sebe kličem kar očaloholik, saj si brez njih ne predstavljam popolne oprave.« Glasbeni zvezdi Masayah in Drill sta medtem raje posegla po bolj športnih kosih, s katerimi bosta zagotovo opažena. Masayah se je pohvalila, da so »sončna očala tako huda, da jih bom uporabila v novem videospotu.«

Veliko zanimanja je pritegnila tudi foto aktivacija Vertigo 360°, ki je obiskovalcem omogočila, da so v trenutku prejeli visokokakovosten video izdelek z zanimivo montažo, glasbeno podlago in grafikami. Na ta način so obiskovalci lahko v večnost ujeli zabavne trenutke ter jih z drugimi podelili tudi na svojih družbenih omrežjih.

Žejo so ob visokih zunanjih temperaturah uspešno gasile osvežilne lučke LaPopsi, ritem pestremu dogajanju pa je s prepletanjem poletnih uspešnic narekoval DJ Klemen Kopina.

Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru Svež pogled skozi širok nabor očal nove poslovalnice Ghetaldus v Kopru

Prijava uporabnika

Naročilo na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Naročite se na brezplačno kontrolo vida v Ghetaldus Optiki

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.

Naročite se na naše e-novice

Bodite prvi, ki boste izvedeli o najnovejših akcijah, razburljivih novicah in trendovskih izdelkih.

Vnesite veljaven e-mail naslov.
Strinjam se, da želim sprejemati e-novice GHETALDUS, obenem pa vem, da lahko naročništvo kadar koli prekličem, ter sprejemam pravilnik o zasebnosti.