Ghetaldus Optika d.o.o.

O nas

V Optiki Ghetaldus skrbimo za svež pogled že od leta 1957. Danes smo eden izmed največjih proizvajalcev in dobaviteljev vseh vrst dioptrijskih očal, sončnih očal ter kontaktnih leč najbolj znanih svetovnih proizvajalcev.

Izvedite več

Pravilnik o zasebnosti

O Pravilniku o zasebnosti Ghetaldus Optika d.o.o. je seznanitev uporabnikov storitev Ghetaldus Optika d.o.o. ter drugih oseb z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov s strani družbe Ghetaldus Optika ter pravicami posameznikov na tem področju.

Izvedite več

Prijava uporabnika

Naročilo na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Naročite se na brezplačno kontrolo vida v Ghetaldus Optiki

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.

Naročite se na naše e-novice

Bodite prvi, ki boste izvedeli o najnovejših akcijah, razburljivih novicah in trendovskih izdelkih.

Vnesite veljaven e-mail naslov.
Strinjam se, da želim sprejemati e-novice GHETALDUS, obenem pa vem, da lahko naročništvo kadar koli prekličem, ter sprejemam pravilnik o zasebnosti.