Dobrodošli v novi Optiki Ghetaldus!

Deli

   

V Optiki Ghetaldus skrbimo za svež pogled že od leta 1957. Danes smo eden izmed največjih proizvajalcev in dobaviteljev vseh vrst dioptrijskih očal, sončnih očal ter kontaktnih leč najbolj znanih svetovnih proizvajalcev. Na Hrvaškem imamo odprtih kar 90 optik in 36 poliklinik, ki zaposlujejo kar 300 ljudi. V Ljubljano in celotno Slovenijo, prinašamo drugačnost in svežino.

S svojo strokovnostjo in tehnološko naprednostjo ter zadnjimi modnimi smernicami izobražujemo naše stranke na vsakem koraku. Naša rast je rezultat kombinacije naše strokovne ekipe in bogate ponudbe, ki omogoča našim strankam izbor najboljših znamk očal na »dlani«.

Vodstvo optike Ghetaldus v svetu očal je vsem dobro znano, nenehna rast pa je del našega optičnega genetskega koda. Svež pogled sporoča, da z novimi očali vidimo sveže in ostro, hkrati pa nam lahko pokaže tudi svež pogled na svet, ki nas obdaja.

V septembru smo odprli prvo optiko v Sloveniji, ki je obogatilo nakupovalno središče Maximus Murska Sobota. V četrtek, 21. oktobra pa bo svoja vrata odprla Optika Ghetaldus v Ljubljani, na Wolfovi 8. Vabljeni na otvoritev in spoznali boste Ghetaldus tradicijo, ki temelji na zaupanju in modni ozaveščenosti. Na otvoritvi se boste lahko po družili z znanimi slovenskimi modnimi imeni in preizkusili najnovejše okvirje za dioptrijska in sončna očala.

Kmalu pa bomo odprli novo poslovalnico Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška, za več informacij nam sledite na družbenih omrežjih Instagram in Facebook.

Prijava uporabnika

Naročilo na brezplačni pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Naročite se na brezplačno kontrolo vida v Ghetaldus Optiki

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.

Naročite se na naše e-novice

Bodite prvi, ki boste izvedeli o najnovejših akcijah, razburljivih novicah in trendovskih izdelkih.

Vnesite veljaven e-mail naslov.
Strinjam se, da želim sprejemati e-novice GHETALDUS, obenem pa vem, da lahko naročništvo kadar koli prekličem, ter sprejemam pravilnik o zasebnosti.