Svež pogled v novi Optiki Ghetaldus

Deli

   

V Optiki Ghetaldus po praznovanju 64. rojstnega dne in razvoju lastne blagovne znamke nadaljujemo s širitvijo poslovanja in prebojem na slovenski trg. V sredini septembra smo obogatili nakupovalno središče Maximus Murska Sobota z odprtjem prve optike, kmalu pa boste lahko naše storitve preizkusili tudi v Ljubljani, na naslovu Wolfova 8. V četrtek, 21. oktobra vabljeni na otvoritev, kjer si boste lahko v družbi slavnih Slovenk in Slovencev preizkusili najnovejše okvirje sončnih in dioptrijskih očal najbolj prestižnih modnih hiš. V prihodnje pa bo vrata odprla tudi poslovalnica v Nakupovalnem centeru Supernova Ljubljana Šiška.

Za nas je skrb za oči naših strank na prvem mestu, zato ponujamo koncept brezplačne kontrole vida. Ponudili vam bomo še številne druge ugodnosti in popuste. Strokovnjaki v optiki pa vam bodo svetovali kaj izbrati glede na diagnostiko in vaš življenjski slog. V Slovenijo prinašamo raznolikost in svežino, z visoko kakovostjo naših izdelkov ter izjemnim strokovnim znanjem zaposlenih, ki vam bodo pomagali do najboljše rešitve. Naša tradicija in vrhunska tehnologija nam pomagata ohranjati vodilno vlogo na hrvaškem trgu, kmalu tudi na slovenskem.

Prijava uporabnika

Naročilo na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Naročite se na brezplačno kontrolo vida v Ghetaldus Optiki

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.

Naročite se na naše e-novice

Bodite prvi, ki boste izvedeli o najnovejših akcijah, razburljivih novicah in trendovskih izdelkih.

Vnesite veljaven e-mail naslov.
Strinjam se, da želim sprejemati e-novice GHETALDUS, obenem pa vem, da lahko naročništvo kadar koli prekličem, ter sprejemam pravilnik o zasebnosti.