Največja hrvaška optika Ghetaldus razširila svojo mrežo v Slovenijo

Deli

   

V samem centru Ljubljane, na Wolfovi 8 se je v oktobru odprla Optika Ghetaldus in le peščici izbrancev predstavila najnovejše smernice na področju okvirjev sončnih in dioptrijskih očal. Številni znani obrazi so bili navdušeni nad odprtjem, modna novinarka in voditeljica Lorella Flego pa nam je zaupala, da se lahko Optika Ghetaldus brez dvoma primerja tudi s tistimi večjimi optikami v Milanu ali New Yorku. »Izbor je res neverjeten in veliko okvirjev sem pred kratkim videla na modnih brveh, všeč mi je, da je visoka moda vse bolj dostopna tudi v Sloveniji,« je še dodala Lorella.

Na odprtje nove optike je prišel tudi sanjski moški Gregor Čeglaj, ki je užival v pretežno ženski družbi, del katere so bile tudi Katarina Benček, Eva Centrih in Tesa Jurjaševič. Vse so se strinjale, da se v Optiki Ghetaldus res najde za vsakogar nekaj – vse od športnih okvirjev do elegantnih in brezčasnih očal, ki vam bodo služila še po več letih. Fashionistke so bile na dogodku najbolj navdušene nad retro modeli, ki so letos pravi modni hit, svoj »modni trenutek« pa so doživele tudi živahne barve in nekoliko večji okvirji. Zanimive modele očal je ob kozarčku penine preizkusila tudi vražja dama Pika Zrim in povedala, da zares dodajo piko na i prav vsakemu videzu.

Optika Ghetaldus se razlikuje od ostalih optik tudi po tem, da ima pestro ponudbo različnih blagovnih znamk. Max Mara, Dior, Gucci, David Beckham, Tom Ford, Dita, Fendi, Guess, Jimmy Choo, Hugo Boss, Moschino in še bi lahko naštevali. Smo prvi v Sloveniji, ki ponujamo najnovejše modele Loewe, »statement« očala s katerimi boste opaženi. Ray Ban in Carrera pa bosta prepričala še tako zahtevne kupce, ki stremijo h klasiki. Navdušila pa vas bodo tudi očala iz naše kolekcije Ghetaldus Luxe, ki se ponašajo z dovršeno modno estetiko. Strokovnjaki v naši optiki bodo poskrbeli tudi za vaše oči. Med brezplačnim pregledom vida vam bodo svetovali katera očala izbrati glede na postavljeno diagnostiko in vaš življenjski slog.

Vabljeni v Optiko Ghetaldus na Wolfovi 8 v Ljubljani!

Največja hrvaška optika Ghetaldus razširila svojo mrežo v Slovenijo Največja hrvaška optika Ghetaldus razširila svojo mrežo v Slovenijo Največja hrvaška optika Ghetaldus razširila svojo mrežo v Slovenijo Največja hrvaška optika Ghetaldus razširila svojo mrežo v Slovenijo Največja hrvaška optika Ghetaldus razširila svojo mrežo v Slovenijo Največja hrvaška optika Ghetaldus razširila svojo mrežo v Slovenijo Največja hrvaška optika Ghetaldus razširila svojo mrežo v Slovenijo Največja hrvaška optika Ghetaldus razširila svojo mrežo v Slovenijo Največja hrvaška optika Ghetaldus razširila svojo mrežo v Slovenijo Največja hrvaška optika Ghetaldus razširila svojo mrežo v Slovenijo Največja hrvaška optika Ghetaldus razširila svojo mrežo v Slovenijo

Prijava uporabnika

Naročilo na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Naročite se na brezplačno kontrolo vida v Ghetaldus Optiki

Obvezno polje.
Strinjam se z obdelavo podatkov in sprejemam pravilnik o zasebnosti

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.

Naročite se na naše e-novice

Bodite prvi, ki boste izvedeli o najnovejših akcijah, razburljivih novicah in trendovskih izdelkih.

Vnesite veljaven e-mail naslov.
Strinjam se, da želim sprejemati e-novice GHETALDUS, obenem pa vem, da lahko naročništvo kadar koli prekličem, ter sprejemam pravilnik o zasebnosti.